Verpleegkundige in de spotlight

Over de verkiezing

Klik hier voor ons Wedstrijdreglement.

We gaan op zoek naar een topper in onderstaande categorieën:

1. "VERPLEEGKUNDIGE of the year"

In onze “Verpleegkundige of the Year” categorie gaan we op zoek naar de verpleegkundige van het jaar. Een job als verpleegkundige is allesbehalve evident. Zaken als het nijpend personeelstekort, variabel uurrooster, verpletterende verantwoordelijkheid, vele besparingen,… maken het er niet makkelijker op.

Een verpleegkundige van het jaar is een verpleegkundige die ondanks bovenstaande uitblinkt in verpleegtechnische bagage, communicatieve en empathische eigenschappen maar bovenal zijn/haar job met passie en veel liefde uitvoert.

Vereisten:
  • Je bent in het bezit van een verpleegkundig diploma
  • Je bent op heden werkzaam als verpleegkundige

2. "Team of the year"

In weinig jobs is teamwerk zo belangrijk dan als verpleegkundige. Een zorgkundig team dient dan ook een goed geoliede machine te zijn waar samenwerking met elkaar, artsen, paramedici, sociale diensten, familie,… niet meer weg te denken zijn.

In het kader van deze categorie richten we ons dan ook op het volledige team dat zich in onmiddellijk contact richt tot de patiënt. Dit team zal zich onderscheiden door een uitmuntende teamwerking waar alle actoren (patiënten, bewoners, familie,…) dagelijks de vruchten kunnen van plukken.

Vereisten:
  • Je werkt in een team waar minimaal 1 verpleegkundige aan het werk is
  • Je werkt in een team dat in rechtstreeks contact staat met zorgvragers


3. "ZORGKUNDIGE of the year"

Door een verdere vergrijzing van onze bevolking neemt het aantal zorgvragers jaar na jaar toe.
Via de “Zorgkundige of the Year” categorie willen wij de zorgkundige van het jaar in de bloemetjes plaatsen.

Een zorgkundige van het jaar is een zorgkundige die ondanks alle uitdagingen uitblinkt in verpleegtechnische kennis, communicatief, probleemoplossend en empathisch is, goed kan luisteren en discreet is en bovenal zijn/haar job met passie en veel liefde uitvoert.

Vereisten:
  • Je bent in het bezit van een zorgkundig diploma
  • Je bent op heden werkzaam als zorgkundige

Nomineer hier je favoriet